Concert Alestorm si Skalmold pe 27 noiembrie in club Quantic

36

Alestorm si Skalmold vor concerta pe 27 noiembrie 2018, in club Quantic din Bucuresti in cadrului turneului “Skalstorm”. Se pun in vanzare doar 800 de bilete iar primele 200 de bilete costa 79 lei.

Bilete concert Alestorm si Skalmold in club Quantic:

79 lei (primele 200 de bilete dar nu mai tarziu de 15 octombrie)
90 lei (Presale)
100 lei (la intrare in ziua evenimentului)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Alestorm sunt oficial din Perth, Scotia, insa sunt o formatie multinationala avand membrii din intregul Regat Unit dar si din Ungaria. Totul a inceput in 2004 sub numele de Battleheart ce se dorea a fi un proiect de Power Metal, insa artistii au ajuns sa dea nastere la ce se numeste acum Pirate Metal.

Trupa si-a schimbat numele in Alestorm dupa ce a semnat cu Napalm Records. Pana in prezent Alestorm a lansat 5 Albume, cel mai recent fiind “No Grave But the Sea”. Au avut turnee alaturi de formatii precum Korpilkaani, Eluveitie, Belphegor, Finntrol, Epica, Insomnium si multi altii. Alestorm sunt una dintre putinele formatii care incorporeaza elemente de folk, pirate si party metal intr-un mix iesit din comun.

Skalmold se reintorc in Romania din indepartata Islanda. Cu 9 ani de activitate, trupa a devenit rapid un nume important al scenei viking/folk metal din Europa. Au cinci albume, dintre care cel mai recent, “Sorgir”, urmeaza sa fie lansat pe 12 octombrie anul acesta. Un detaliu foarte interesant care ofera un sound unic formatiei, este faptul ca fiecare membru al trupei este si solist vocal.