Bruce Springsteen a lansat clipul Hello Sunshine – Lyric Video

52

Cantaretul american Bruce Springsteen, supranumit “The Boss“, va lansa pe 14 iunie 2019, noul album, al 19-lea din cariera sa, care se va numi “Western Stars“. Discul este distribuit sub egida Columbia Records si este primul material de studio al lui Springsteen din ultimii cinci ani.

Western Stars” cuprinde 13 piese inspirate, in parte, din muzica pop a anilor 1960 – 1970 din sudul Californiei iar primul single, “Hello Sunshine“, insotit de lyric video poate fi urmarit mai jos.

CD-ul este produs de Bruce Springsteen in colaborare cu Ron Aniello, acesta din urma cantand la bass, clape si alte instrumente. La acest disc si-au adus contributia peste douazeci de muzicieni printre care Patti Scialfa, Jon Brion, David Sancious, Charlie Giordano si Soozie Tyrell. Albumul a fost mixat de Tom Elmhirst.

Tracklit “Western Stars”:

01. Hitch Hikin’
02. The Wayfarer
03. Tucson Train
04. Western Stars
05. Sleepy Joe’s Café
06. Drive Fast (The Stuntman)
07. Chasin’ Wild Horses
08. Sundown
09. Somewhere North of Nashville
10. Stones
11. There Goes My Miracle
12. Hello Sunshine
13. Moonlight Motel

Bruce Springsteen s-a nascut pe 23 septembrie 1949, in New Jersey iar printre cele mai cunoscute piese ale lui se numara “Born To Run”, “Hungry Heart”, “Dancing in the Dark”, “Born in the U.S.A.”, “Human Touch” si “Streets of Philadelphia”.

Bruce Springsteen a lansat 18 albume de studio, care au fost vandute in peste 120 de milioane de copii pe plan mondial si a fost recompensat cu 20 de premii Grammy. Cel mai recent material discografic, “High Hopes”, a fost lansat in 2014. El a compus si coloane sonore pentru mai multe productii cinematografice, iar pentru muzica originala din filmul “Philadelphia” (1993), cu Tom Hanks si Denzel Washington in rolurile principale, a fost premiat cu Globul de Aur, Grammy si Oscar.