Breathelast a lansat videoclipul Fuga

55

Fuga”, noul videoclip semnat de formatia bucuresteana Breathelast poate fi urmarit mai jos. Melodia se regaseste pe urmatorul albumul al trupei intitulat, “Marea Ascunsa”, iar clipul este realizat de catre Mihai Marin (Tourette Roulette).

Furtuna” este cel de al doilea release din prima triada de piese inregistrate alaturi de Adrian Uritescu la LowBassStudio5 (Deva), unde trupa va continua sa inregistreze in continuare pentru definitivarea noului album in limba romana. “Fuga“, “Furtuna” si “Revolta” (2020), sunt primele titluri ce vor vedea lumina undelor, de pe viitorul material al formatiei.

Incercand sa tinem drumul drept, ne abtinem de la a refula si strangem apatia si ura in noi, doar pentru a rabufni in momente neprielnice, fata de oameni nemerituosi de furia noastra, lasand in urma seminte ale acestei neputinte de a spune lucrurilor pe nume la vremea intamplarii lor. Ciclul se repeta infinit, noi devenind furtunile care bantuie pamantul, in cautare de o zare senină si un calm temporar, ce nu ne ajunge oricum, pornind iar furtuna.