Black Stone Cherry concerteaza in premiera la Bucuresti

72

Formatia americana de hard rock, Black Stone Cherry va concerta in premiera in Romania, pe data de 9 iulie la Bucuresti, in Club Quantic. In scurt timp vor fi anuntate formatiile invitate sa deschida acest concert.

Pret bilete concert Black Stone Cherry in club Quantic:

– 49 lei (Presale – pret pentru primele 100)
– 59 lei (Normal Ticket – pret pana joi, 8 iulie inclusiv )
– 70 lei (Acces general – pret in ziua evenimentului, atat online, cat si la intrare)

Biletele pot fi achizitionate online exclusiv de pe platforma AmBilet.ro.

Trupa Black Stone Cherry a luat nastere in 2001, in Edmonton, Kentucky, fiind formata din Chris Robertson (chitara si voce), Ben Wells (chitara si voce), Jon Lawhon (bas) si John Fred Young (tobe).

Pana in prezent, Black Stone Cherry are la activ sase albume de studio, ii regasim foarte des in topurile britanice si impartind deseori scena cu formatii de renume, printre care Def Leppard, Lynyrd Skynyrd, Bad Company, Motorhead si ZZ Top.

Despre ultimul album, care poarta numele “Family Tree”, chitaristul grupului, Ben Wells, declara ca: “Am lovit o scanteie creativa si am atins un spirit si un foc pe care nu le-am mai intalnit pana acum”.

Tobosarul John Fred Young adauga: “Family Tree” prezinta toate influentele noastre muzicale colective si modul in care le-am luat pe acestea pentru a crea ceva care este cu adevarat unicul nostru Rock’n’Roll sound din America de Sud”.

Numarul 13 pare a fi un numar norocos pentru albumul “Family Tree”, tinand cont de cele 13 melodii ale sale, compozitii la care si-au adus aportul fiecare membru in parte. Rezultatul este un album de rock avand la baza un blues modern.