Attic canta alaturi de Marduk si Valkyrja in club Quantic

34

Marduk revine in Romania, dupa concertul sustinut pe 5 mai 2018, in Kruhnen Musik Halle din Brasov, pentru a concerta pe 20 aprilie 2019, in clubul Quantic din Bucuresti. Pe scena vor mai urca suedezii de la Valkyrja si nemtii de la Attic.

Concertul face parte din turneul Viktoria Europa Part 3, ce promoveaza cel de-al 14-lea full length al suedezilor, “Viktoria“, lansat in vara lui 2018.

Pret bilete concert Marduk in club Quantic:

Presale – 60 lei (pana in ziua concertului)
Normal – 70 lei (in ziua concertului si la intrare)

Infiintata in 2010, Attic este o trupa germana de heavy metal, cu mari influente venite din partea legendarilor King Diamond si cu o mare doza de ocultism. Trupa are doua albume la activ: “The Invocation” (2012) si “Sanctimonious” (2017). Recomandata fanilor Mercyful Fate, King Diamond si In Solitude.

Despre Marduk nu au ramas multe de spus. Un nume sinonim cu esenta muzicii black metal, controversat si totodata extrem de apreciat, suedezii activeaza inca din 1990. Conceptul muzical si liric Marduk a ramas fidel noncomformismului, aceasta masinarie suedeza activand de peste 25 de ani intr-o sfera muzicala si conceptuala puternic legata de istorie, povesti biblice si anti-crestinism, teme transpuse intr-un univers muzical extrem.