Asphyx concerteaza la Rockstadt Extreme Fest 2019

47

Formatia olandeza Asphyx este noul nume confirmat pentru editia de anunl viitor a festivalului Rockstadt Extreme Fest. Evenimentul va avea loc in perioada 1 – 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov (terenul de Biatlon de la baza cetatii).

In prezent, din pre-sale-ul 2 mai sunt disponibile doar 130 de bilete la pret special de 230 lei/ bucata, valabil pana la epuizarea acestora, dar nu mai tarziu de 21 octombrie 2018. Ca noutate, vor fi disponibile si bilete pentru fiecare zi de festival care vor fi puse in vanzare aproximativ cu 1 luna inainte de inceperea festivalului la pretul de 220 lei.

Line-up Rockstadt Extreme Fest 2019:

Paradise Lost
Hypocrisy
Asphyx

Asphyx, una din cele mai importante trupe de death/ doom metal, si-a facut aparitia pe scena muzicala underground olandeza in 1987. Numele formatiei a devenit din ce in ce mai cunoscut la scurt timp dupa infiintare, “The Rack” (1991) si “Last One On Earth” (1992) aducandu-i renumele international si turnee cu Bolt Thrower, Benediction and Entombed.

In ciuda succesului din ce in ce mai mare, trupa a luat o pauza pana in 2007, cand s-a reunit in cadrul festivalului Party.San Metal Open Air, moment urmat de lansarea albumului “Death…The Brutal Way” in 2009.

Cu noua albume de studio la activ, Asphyx este considerata una dintre putinele sustinatoare ale metalului extrem, in forma sa pura, din ultimele decenii.