1349, formatia norvegiana de black metal care a concertat la Rockstadt Extreme Fest 2019, valansa pe 18 octombrie 2019, noul album intitulat “The Infernal Pathway“. Disponibil sub egida Season Of Mist, materialul contine 11 melodii iar noul single de promovare este “Striding the Chasm” si poate fi ascultat mai jos

Tracklist “The Infernal Pathway”:

01. Abyssos Antithesis
02. Through Eyes Of Stone
03. Tunnel Of Set VIII
04. Enter Cold Void Dreaming
05. Towers Upon Towers
06. Tunnel Of Set IX
07. Deeper Still
08. Striding The Chasm
09. Dødskamp (album edit)
10. Tunnel Of Set X
11. Stand Tall In Fire