Asculta Shades Ablaze, noul single Aura Noir

12

Formatia norvegiana de black/thrash metal, Aura Noir va lansa pe 27 aprilie 2018, cel de-al 6-lea album de studio. Intitulat chiar “Aura Noir”, materialul contine 9 piese si poate fi comandat prin intermediul celor de la Indie Recordings. Dupa aparitia primului single, “Dark Lung Of The Storm”, norvegienii ne propun spre ascultare piesa “Shades Ablaze”.

Autoproclamata ca “the ugliest band in the world”, trupa Aura Noir a fost infiintata in urma cu aproximativ 23 de ani de Aggressor (Virus, ex-Ved Buens Ende) si Apollyon (Lamented Souls, ex-Immortal, ex-Dodheimsgard). Din 1996, Blasphemer (Twilight of the Gods, ex-Mayhem) este chitaristul formatiei Aura Noir.

Aura Noir este primul grup care a semnat cu Tyrant Syndicate Productions, casa de discuri infiintata de Fenriz. Dupa controversatul accident suferit de Aggressor in 2005, care pana atunci era tobosar, trupa Aura Noir a luat o pauza din activitatea live, iar de cand a revenit pe scena concertele s-au rarit in numar. Din 2011, Aggressor a devenit vocal in Aura Noir, iar de-atunci fiecare show sustinut de aceasta trupa este considerat un regal al fanilor black-thrash metal.

Tracklist “Aura Noire”:

1. Dark Lung Of The Storm
2. Grave Dweller
3. Hell’s Lost Chambers
4. The Obscuration
5. Demoniac Flow
6. Shades Ablaze
7. Mordant Wind
8. Cold Bone Grasp
9. Outro