Asculta primul single postum Warrel Dane, Disconnection System

32

Pe 13 decembrie 2017, comunitatea muzicii metal a fost socata de disparitia prematura a solistului vocal Warrel Dane, artistul care a facut istorie cu Sanctuary si Nevermore. Acesta a murit in urma unui atac de cord, la doar 48 ani, in Sao Paulo unde inregistra cel de-al doilea album solo, la aproape zece ani de cand a fost lansat “Praises to the War Machine”.

Dane, alaturi de Johnny Moraes (chitara), Thiago Oliveira (chitara), Fabio Carito (bass) si Marcus Dotta (tobe), inregistrau in studioul Orra Meu din Sao Paulo in timp ce Travis Smith se ocupa de artwork. Dupa disparitia sa au fost analizate inregistrarile din diverse sesiuni de studio si pre-productie si s-a luat hotararea ca pana la urma acest album sa fie lansat.

Prin urma pe 26 octombrie 2018, va iesi pe piata, sub egida Century Media Records, albumul postum “Shadow Work” ce contine ultimele inregistrari ale celui care a fost Warrel Dane. Noi va invitam sa ascultati mai jos primul extras pe single “Disconnection System”.

“Shadow Work” va fi lansat intr-o editie speciala cu o brosura de 44 de pagini dar si in varianta standard CD, vinyl si digital. Fiecare piesa este ilustrata de Travis Smith, aceasta aducand un omagiu lui Dane, fiind insotita de notele personale ale acestuia.

Tracklist “Shadow Work”:

1. Ethereal Blessing
2. Madame Satan
3. Disconnection System
4. As Fast As The Others
5. Shadow Work
6. The Hanging Garden (The Cure Cover)
7. Rain
8. Mother Is The Word For God