Asculta noua piesa Clouds, Forever And A Day

18

Clouds, formatia britanica de atmospheric doom metal ce il are in componenta pe Daniel Neagoe, solistul Eye Of Solitude, fost membru My Shadow si Unfathomable Ruination, va lansa pe 14 noiembrie 2018, cel de-al 3-lea album de studio, intitulat “Dor”. Discul vine la un an distanta de la aparitia EP-ului “Destin” (2017) iar noul single de promovare este “Forever And A Day” si poate fi ascultat mai jos.

Clouds va concerta la Metal Gates Festival 2018, eveniment care va avea loc in perioada 16 – 18 noiembrie 2018 in Club Quantic din Bucuresti. Biletele pentru cele 3 zile de festival au urmatoarele preturi:

– 170 lei (pana pe 16 noiembrie 2018)
– 200 lei (in ziua evenimentului la intrarea in club)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.