Ozzy Osbourne va lansa pe 21 februarie 2020, sub egida Epic Records, noul album intitulat “Ordinary Man”. Discul a fost inregistrat in Los Angeles cu producatorul Andrew Watt la chitara, Duff McKagan (Guns N’ Roses) la bass si Chad Smith (Red Hot Chilli Peppers) la tobe.

“This album was a gift from my higher power – it is proof to me that you should never give up,” a declarat Ozzy Osbourne. Noul single de promovare, dupa aparitia clipurilor “Straight To Hell si “Under the Graveyardeste piesa de titlu si poate fi ascultata mai jos. “Ordinary Man” il are ca invitat special pe Elton John.

Ozzy Osbourne s-a afirmat in anii ’70 ca solist vocal si membru fondator al celei mai cunoscute formatii de heavy metal din toate timpurile, Black Sabbath. A vandut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial.

Dupa ce a parasit Black Sabbath, Ozzy Osbourne a inceput o cariera solo care este marcata de albume de referinta in istoria genului, precum “Diary of a Madman” (1981), “Bark at the Moon” (1983) sau “Down to Earth” (din 2001).

Pe 2 octombrie 2010, Ozzy Osbourne a concertat la Zone Arena din Bucuresti, evenimentul fiind inclus in turneul mondial de promovare al albumului “Scream”, lansat pe 15 iunie 2010.