Anti-Flag concerteaza in februarie in club Quantic din Bucuresti

69

Formatia americana Anti-Flag va canta la Bucuresti pe 1 februarie 2020 in club Quantic. Biletele au preturi cuprinse intre 99 lei (primele 100 de bucati) si 150 lei (la intrare) si se pot achizitiona de pe iabilet.ro.

Anti-Flag si-a inceput activitatea la finalul anilor ’80, trupa fiind un etalon cand vine vorba de implicarea in diverse proiecte si grupuri precum Greenpeace sau Amnesty International. Tocmai din acest motiv muzica are o puternica incarcatura politica. Numele lor vrea sa reprezinte pozitia acestora impotriva razboiului si faptul ca oamenii nu trebuie uniti sub un steag, ci trebuie sa traieasca toti in unitate si pace.

Pana acum au la activ 11 albume, fiecare dintre ele starnind diferite controverse, de la artwork pana la tematica lirica. De-a lungul anilor Anti-Flag au avut turnee sau au cantat alaturi de artisti precum Aiden, Cancer Bats, Paramore, Escape the Fate, A Day to Remembe.

Cel mai recent album, “American Fall” a fost lansat in 2017 ajungand pe locul 7 in Us Top Hard Rock Albums-Billboard, dar si in topurile din Germania si Austria.