Annihilator a lansat clipul Dressed Up For Evil – Lyric Video

31

Annihilator, probabil cea mai cunoscuta formatie de metal din Canada, va lansa pe 24 ianuarie 2020, albumul “Ballistic, Sadistic“. Noul clip de promovare, “Dressed Up For Evil”, este sub forma unui lyric video si poate fi ascultat mai jos.

Compus si produs de Jeff Waters, discul a fost inregistrat in studioul Watersound Studios din Marea Britanie si este disponibil in format digital, vinyl si limited-edition digipak.

Poze Annihilator din cadrul concertului sustinut pe 19 noiembrie 2019, in club Quantic din Bucuresti gasiti pe RockStage.

Annihilator este probabil cea mai cunoscuta formatie de metal din Canada, cu o activitate de peste 35 de ani pe scena mondiala a metalului. Cu mai mult de 3 milioane de albume vandute in lume, este cu siguranta cea mai vanduta formatie de metal din Canada. Trupa face parte din careul de asi, asa numitul “Big 4 of Canada” alaturi de Sacrifice, Voivod si Razor si au la activ 16 albume de studio, ultimul material, “For the Demented”, fiind lansat in noiembrie 2017.