Akral Necrosis ofera detalii noi despre viitorul album

29

Vesti importante din partea blackerilor de la Akral Necrosis. Dupa o perioada de liniste acestia au inceput inregistrarile noului album. Materialul, al carui nume nu a fost dezvaluit, e gata de ceva timp si va deveni cat de curand cel de-al treilea si cel mai lung full-length Akral Necrosis.

Albumul are 10 piese, o durata de peste o ora si marcheaza revenirea trupei la un format conceptual. Partile de tobe au fost trase deja de Krzysztof Klingbein, unul dintre cei mai agresivi tineri bateristi din Polonia.

“Surpriza n-ar fi existat daca Traian Sullensun ar fi continuat ce am inceput cu “Underlight”. Alegerile inchid capitole si deschid altele, iar deciziile trebuie respectate, insa contributia sa la noul album face acum posibil acest comunicat”, a declarat trupa.

Pana in primavara anului viitor, cand este planuita lansarea lui, vor fi suficiente ocazii, mai ales ca, dupa o pauza destul de lunga, se pregateste o noua serie de concerte.

O parte din intregul tablou al noului album a fost dezvaluita prin videoclipul piesei “Man in the Cauldron”, asa ca fiti liberi sa gasiti acolo indicii despre universul urmatorului full-lenght Akral Necrosis.

Akral Necrosis este una dintre cele mai longevive trupe de black metal din Romania, infiintata in 2006. Grupul are 2 albume lansate pana in prezent: “Pandemic Dominion” (2011) si “Underlight” (2016), caracterizate printr-un stil agresiv si teme ce proiecteaza cinic promiscuitatea relatiei om-viciu.