14 Jul 2020

Asculta noua melodie Deep Purple, Nothing at All

Deep Purple a lansat "Nothing at All", melodie inclusa pe noul album de studio, intitulat “Whoosh!“. Materialul este distribuit sub egida earMUSIC si este...

Program, reguli de acces si informatii utile pentru concertul Judas Priest

Citește și

Asculta noua melodie Deep Purple, Nothing at All

Deep Purple a lansat "Nothing at All", melodie inclusa pe noul album de studio, intitulat “Whoosh!“. Materialul este distribuit...

Kataklysm a lansat videoclipul noului single, The Killshot

Formatia canadiana de death metal Kataklysm va lansa pe 25 septembrie 2020, cel de-al 14-lea album de studio, intitulat...

Urmareste noul videoclip Enslaved, Jettegryta

Formatia norveiana Enslaved va lansa pe 2 octombrie 2020, sub egida Nuclear Blast Records, noul album de studio, intitulat...
RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Formatia Judas Priest revine la Bucuresti pentru a concerta pe 22 iulie 2018, la Romexpo, in cadrul turneului “Firepower”. Battle Beast din Finlanda, Rhemorha din Rusia si Carthagods din Tunisia sunt cele trei trupe care vor canta in deschiderea evenimentului.

Concertul are loc pe platforma 12, in parcarea A de la Romexpo iar accesul se va face prin Parcarea B incepand cu ora 18:00. Dupa deschiderea portilor puteti sosi la orice ora doriti pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc in aer liber.

Ultimul concert Judas Priest in Romania a avut tot la Romexpo pe 1 iulie 2015. Grupul britanic se afla in turneul de promovare pentru albumul “Redeemer of Souls”. Te invitam sa citesti recenzia concertului Judas Priest la Bucuresti din 2015.

Program concert Judas Priest la Romexpo:

18:00 – Acces
18:15 – 18:45 – Carthagods (30′)
19:00 – 19:30 – Rhemorha (30′)
19:50 – 20:30 – Battle Beast (40′)
21:00 – 22:30 – Judas Priest

Guest list-ul este valabil 90 de minute de la deschiderea portilor.

1. Este interzis accesul cu:

– sticle, conserve.
– mancare sau bauturi de orice fel.
– artificii, arme, obiecte periculoase.
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser).
– laptop-uri, ipod-uri, ipad-uri (si orice alt tip de tableta).
– umbrele (in caz ca se anunta ploaie, va rugam sa veniti cu pelerine).
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil).
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului. La intrare in locatie toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate. Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

2. Jetoane

– In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
– Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida.
– Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal.

3. Accesul copiilor

– Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.
– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.
– Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

4. Categorii de bilete si bratari

– Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
– Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
– Posesorii de bilete la categoriile A, B si C vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria D nu vor primi bratara la acces.
– Categoria A – locuri pe scaune, in tribuna VIP, categoria este limitata la 700 de bilete. Locurile la categoria A se ocupa in ordinea sosirii si nu sunt numerotate. Posesorii de biletele la categoria A au acces si la categoriile B, C si D.
– Categoria B – in picioare, in fata scenei. Categoria este limitata la 2500 de bilete pentru confortul publicului iar posesorii de biletele la categoria B nu au acces la categoria A, dar au acces la categoriile C si D.
– Categoria C – in picioare in spatele categoriei B. Posesorii de bilete la categoria C nu au voie sa intre la categoriile A si B, dar au voie la categoria D.
– Categoria D – in picioare in spatele categoriei D. Posesorii de bilete la categoria D nu voie sa intre la nicio alta categorie.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ultimele articole

Asculta noua melodie Deep Purple, Nothing at All

Deep Purple a lansat "Nothing at All", melodie inclusa pe noul album de studio, intitulat “Whoosh!“. Materialul este distribuit...

Kataklysm a lansat videoclipul noului single, The Killshot

Formatia canadiana de death metal Kataklysm va lansa pe 25 septembrie 2020, cel de-al 14-lea album de studio, intitulat "Unconquered". Discul contine noua piese...

Urmareste noul videoclip Enslaved, Jettegryta

Formatia norveiana Enslaved va lansa pe 2 octombrie 2020, sub egida Nuclear Blast Records, noul album de studio, intitulat “Utgard”. Discul a fost inregistrat in...

Grandeur, noul album White Walls va fi lansat in toamna

White Walls a anuntat ca cel de-al 3-lea alum de studio, intitulat "Grandeur", va fi lansat in aceasta toamna. La sfarsitul lunii mai, trupa...

Concert Opeth si The Vintage Caravan la Arenele Romane din Bucuresti

Formatia suedeza Opeth revine in Romania pentru a sustine un concert pe 19 martie 2021, la Arenele Romane din Bucuresti. Evenimentul face parte din...
- Advertisement -

Articole similare

- Advertisement -
X