8 May 2021

Asculta noua melodie Sabaton, Defence of Moscow

Ziua Victoriei este marcata in data de 9 mai in tarile din Europa de Est, intre care si Romania, si reprezinta momentul cand s-a semnat...

november, 2019

27nov8:00 am12:00 amConcert Powerwolf si Gloryhammer in noiembrie la Arenele Romane

more

Event Details

Powerwolf si Gloryhammer vor concerta pe 27 noiembrie 2019, la Arenele Romane (cort incalzit) din Bucuresti. Biletele se pun in vanzare pe 1 martie, pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

– Earlybird – 79 lei Acces General (primele 200 de bilete), 115 lei Golden Circle + taxe 5 lei
– Presale – 99 lei Acces General, 135 lei Golden Circle + taxe 5 lei
– La acces – 120 lei Acces General si 150 lei Golden Circle

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga taxa de 5 lei. Se pun in vanzare doar 1800 de bilete iar la Golden Circle sunt doar 400 de locuri.

Powerwolf vin din Germania si tin sus stindardul power metalului din 2003 cand fratii Charles si Matthew Greywolf au pus bazele formatiei. Powerwolf este o trupa cu un show si o imagine aparte, in care fiecare membru are un pseudonim cu o istorie si un loc bine stabilit in universul formatiei. Piesele lor sunt inspirate de legende medievale cu vampiri, varcolaci dar si de povesti cu tenta religioasa.

Celor doi frati li s-a alaturat tobosarul francez Stefane Funebre si claparul german Falk Maria Schlegel. La scurt timp l-au cunoscut in Romania pe Karsten Brill, roman din Sighisoara care studia opera clasica la Academia de Muzica din Bucuresti. Karsten a devenit Attila Dorn iar pasiunea sa pentru legendele romanesti cu varcolaci a ajutat la dezvolatrea temelor lirice pentru viitoarele albume ale formatiei.

Din 2003 pana in prezent formatia a ramas neschimbata cu exceptia tobosarului. In cei 16 ani de activitate Powerwolf a lansat 8 albume care au ajuns in topurile a peste 10 tari.

Gloryhammer este o formatie a carei baze au fost puse de Christopher Bowes, solistul Alestorm. Stilul abordat este symphonic power metal iar fiecare membru al formatiei are un pseudonim in jurul caruia este constriuita o poveste care evolueaza cu fiecare album al trupei.

Astfel personajele carora le dau viata artistii sunt Zargothrax, Dark Sorcerer of Auchtermuchty (Christopher Bowes – clape), Ser Proletius, Grand Master of the Templar Knights of Crail (Paul Templing – chitara), Hootsman, Barbarian Warrior of Unst (James Cartwright – bass), Ralathor, the Mysterious Hermit of Cowdenbeath (Ben Turk – tobe), Angus McFife, Crown Prince of Dundee, Heir to the Kingdom of Fife (Thomas Winkle – voce).

Pana acum formatia a lansat doua materiale de studio, urmand ca al treilea sa fie facut public la finalul acestei primaveri.

Time

(Wednesday) 8:00 am - 12:00 am

Location

Arenele Romane

Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I

X