7 Dec 2021
spot_img

july, 2019

26jul(jul 26)7:00 am27(jul 27)11:00 amARTmania Festival 2019

more

Event Details

Cea de-a 14-a editie ARTmania va avea loc in zilele de 26 – 27 iulie 2019, si ii va aduce pe scena din Piata Mare a cetatii medievale a Sibiului pe unii dintre cei mai cunoscuti artisti ai momentului. Biletele se pot achizitiona de pe iabilet.ro.

Line-up ARTmania Festival 2019:

Opeth
Myrkur
Madrugada
Wardruna
Dream Theater
Alcest
Architects

Inca de la inceputuri, ARTmania a fost gandita ca o platforma culturala menita sa ofere publicului cat mai multe evenimente si moduri de a experimenta forme variate de expresie artistica, precum: concerte, expozitii, lansari de carte sau proiectii de film. Acest spatiu comun de intalnire al artistilor si publicului la nivelul sunetului, culorilor, imaginilor sau literelor, gazduit de Piata si de cetatea medievala, creeaza spatiul de poveste si magia care reprezinta, in esenta, spiritului festivalului.

Fiind cel mai longeviv festival rock din Romania si una dintre marcile cu cea mai indelungata traditie de pe scena culturala regionala, ARTmania si-a conturat propria identitate prin intermediul unui concept indraznet si al unui ambient special: Piata Mare a uneia dintre cele mai frumoase cetati medievale din Estul Europei.

Time

26 (Friday) 7:00 am - 27 (Saturday) 11:00 am

Location

Piata Mare

X