Concert Satarial in club Fabrica din Bucuresti

  0
  When:
  May 26, 2018 @ 8:00 pm – 11:45 pm
  2018-05-26T20:00:00+03:00
  2018-05-26T23:45:00+03:00
  Where:
  Club Fabrica
  Strada 11 Iunie 50
  București
  Romania
  Concert Satarial in club Fabrica din Bucuresti @ Club Fabrica | București | Municipiul București | Romania

  Sambata, 26 mai 2018, pentru prima oara in Romania, Satarial va concerta in clubul Fabrica din Bucuresti. In deschidere evolueaza Apa Simbetii (black/Bucuresti), Kroppen (death black/Slatina) si Sambata Mortilor (black/Ploiesti – debut scenic!). Pretul biletului este de 30 lei (la intrare, in seara concertului, dar se accepta si rezervari, cu plata in avans – relatii la 0722.814.991).

   

  O trupa legendara in Rusia, atat pentru ceea ce au creat in cei aproape 30 de ani de activitate, dar si pentru controversele din jurul ei. Satarial este o formatie cu o istorie socanta: primele concerte sustinute in biserici abandonate, liderul trupei trimis la azilul de nebuni timp de doi ani, acuzatii nefondate de terorism, incendieri de biserici si profanari de morminte.

  Pentru amestecul de pagan, folk si black metal, Satarial au fost dati ca exemplu negativ de multe ori la Televiziunea Nationala din Rusia. Biserica ortodoxa moscovita le urmareste activitatea si trimite Politia sa le opreasca de fiecare data concertele. Albumele lor sunt refuzate de magazinele de muzica si sunt cenzurati sub toate formele in Rusia, insa live au toate ingredientele pentru un spectacol total: magie, misticism, provocari erotice.

  Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CD-uri si tricouri la acest concert.

  Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a formatiei Satarial.