Concert Nigel Kennedy: Bach & Gershwin la Sala Palatului

  0
  When:
  October 8, 2018 @ 8:00 pm – 11:00 pm
  2018-10-08T20:00:00+03:00
  2018-10-08T23:00:00+03:00
  Where:
  Sala Palatului
  Sala Palatului
  Strada Ion Câmpineanu 28, București 010039
  Romania
  Cost:
  99 lei
  Contact:
  German Quality Entertainment
  Concert Nigel Kennedy: Bach & Gershwin la Sala Palatului @ Sala Palatului | București | Municipiul București | Romania

  Marele violonist britanic, Nigel Kennedy se reintoarce in Romania pentru un eveniment cu greutate: Bach & Gershwin, doua epoci muzicale diferite, ce vor fi interpretate cu maiestrie si culoare de catre virtuozul artist. Ultimul album Nigel Kennedy, intitulat “My World”, a fost lansat in 2016. Acesta este compus alaturi de Oxford Philharmonic Orchestra & The Stella.

  De peste un sfert de veac, Nigel Kennedy este recunoscut ca unul dintre cei mai virtuozi violonisti din lume. Talentul sau absolut unic si aprecierea in masa a spectatorilor au oferit noi perspective, atat repertoriului clasic cat si celui contemporan, fiind, in acest moment, cel mai bine vandut violonist de muzica clasica din toate timpurile.

  Pret bilete concert Nigel Kennedy la Sala Palatului 2018:

  349 lei – Categorie I
  249 lei – Categorie II
  149 lei – Categorie III
  99 lei – Categorie IV

  “M-am dedicat interpretarii sonatelor pentru vioara de Bach de cand eram adolescent. Aceasta muzica are un puternic accent meditational si este, de asemenea, foarte potrivita pentru exercitiile de mentinere a mainilor, a degetelor, in special. Intotdeauna am urat yoga, inca de pe vremea cand studiam cu Menuhin. Din fericire, Bach pare sa faca mult mai mult pentru mine decat beneficiile imaginare pe care le au muzicienii care practica yoga in exces. Voi alege intre sonata Nr. 1 in G-Minor sau mai fericitele forme de dans ale E-Majorului, Partita Nr. 3, in functie de ce feedback primesc din partea auditoriului. Pe Gershwin l-am urat mereu, pana de curand, cand m-am apucat de interpretat serios. Cumparand discul “Ella & Satchmo” nu mi-am redresat parerea. Dimpotriva. Cu toate acestea, am auzit de nenumarate ori aceste cantece si am devenit melancolic. Brusc. Pot spune ca le-am iubit in timpul uceniciei mele cu Stephane Grappelli. Cantecele Gershwin au patos, farmec, aroma, astfel incat va fi o bucurie sa le cand pentru voi”, a declarat Kennedy pentru publicul roman.