Concert Massive Attack in iunie la Arenele Romane

  0

  După 10 ani de la prima vizită, vrăjitorii sunetului, Massive Attack, se întorc în România. Noul concert va avea loc la Arenele Romane din București pe 21 iunie 2018.

  Primele bilete la concertul Massive Attack vor putea fi achiziționate în cadrul unui pachet promoțional. În același preț, fanii care se vor grăbi să cumpere bilete vor primi o băutură gratuită, un cadou special și posibilitatea de a intra în avans în arenă, poziționându-se cât mai aproape de scenă.

  Pret bilete concert Massive Attack la Arenele Romane:

  – 170 lei – pachet special early bird (număr limitat) Voodoo Ticket, care cuprinde pe lângă bilet: acces prioritar înaintea celorlalți spectatori pentru asigurarea unui loc cât mai bun în fața scenei, o băutură gratuită și un cadou special în amintirea momentelor de neuitat de la concertul Massive Attack.
  – 170 lei – bilet acces general, disponibil după epuizarea categoriei limitate Voodoo Ticket
  – 190 lei – bilet acces general, disponibil în ziua concertului

  Pionierii genului trip-hop Massive Attack își începeau povestea la Bristol, în urmă cu 30 de ani. Au la activ premii muzicale precum Best British Dance Act la BritAwards, două MTV Music Awards și două Q Awards. Discografia Massive Attack cuprinde cinci albume de studio vândute în 11 milioane de exemplare. Au semnat numeroase colaborări ce au făcut istorie, cu Madonna, Sinead O Connor, Neneh Cherry, Portishead, Tricky și Young Fathers.