Concert Marduk, Ragnarok si Infernal War in Brasov

  0

  Marduk, Ragnarok si Infernal War vor concerta pe 5 mai la Brasov intr-un show exclusiv in Romania, la Kruhnen Musik Halle.

  Despre Marduk nu au ramas multe de spus. Un nume sinonim cu esenta muzicii black metal, controversat si totodata extrem de apreciat, suedezii activeaza inca din 1990. Conceptul muzical si liric Marduk a ramas fidel noncomformismului, aceasta masinarie suedeza activand de peste 25 de ani intr-o sfera muzicala si conceptuala puternic legata de istorie, povesti biblice si anti-crestinism, teme transpuse intr-un univers muzical extrem.

  Un alt nume cu vechime ce va urca pe scena in cadrul acestui eveniment este grupul norvegian Ragnarok, activ inca din 1994 si debutand in 1995 cu albumul Nattferd (A Journey Into The Night). In Ragnarok a activat inclusiv Shagrath, solistul Dimmu Borgir, de aceasta data in postura de clapar, inregistrand pentru albumul Arising Realm, lansat in 1997.

  Invitati speciali sunt polonezii din Infernal War, un adevarat asalt sonic, apreciat constant pentru prestatiile live ireprosabile.

  Pret bilete concert Marduk, Ragnarok si Infernal War in Kruhnen Musik Halle Brasov:

  35 lei (Primele 200 de bilete)
  45 lei (Urmatoarele 300 de bilete)
  55 lei (Urmatoarele 250 de bilete)

  Biletele sunt disponibile local la Rockstadt, Kruhnen Musik Halle si online in reteaua Iabilet.ro.