Concert Bugge Wesseltoft & Christian Prommer in club Control

  0
  When:
  May 21, 2018 @ 8:00 pm – 10:00 pm
  2018-05-21T20:00:00+03:00
  2018-05-21T22:00:00+03:00
  Where:
  Club Control
  Strada Constantin Mille 4
  București 010142
  Romania
  Contact:
  Twin Arts
  Concert Bugge Wesseltoft & Christian Prommer in club Control @ Club Control | București | Municipiul București | Romania

  Pe 21 mai, ne revedem in Control cu reputatul pianist norvegian Bugge Wesseltoft, de data aceasta alaturi de bateristul american Christian Prommer.

  Un concert in care il avem pe de o parte pe Bugge Wesseltoft, cu o muzica plina de lirism inspirata de Bill Evans sau Herbie Hancock, dar si de melancolia scandinava, si de cealalta avem energia si groove-ul unui baterist, dj si producator de anvergura, Christian Prommer.

  Aflat la a doua vizita la Jazz Nouveau, dupa ce in 2017 a concertat cu proiectul New Conception of Jazz, Bugge Wesseltoft este considerat un pianist nonconformist, al carui talent neobisuit a fost remarcat inca din anii ’90. Norvegianul a colaborat pe parcursul carierei sale cu numerosi muzicieni cunoscuti: Jan Garbarek, Sidsel Endresen, Terje Rypdal, Jojo Mayer/Nerve, Nils Petter Molvaer, Jon Eberson sau Dhafer Youssef fiind doar o mica parte dintre ei.

  Christian Prommer are o experienta de douazeci de ani ca producator si instrumentist, perioada in care si-a pus talentul in slujba multor proiecte de succes din muzica electronica. Dintre ele amintim Flash, Truby Trio, Voom Voom sau Dj Hell.

  Construita pe chemare si raspuns, ascultare intuitiva, reactii spontane, experienta si virtuozitate, muzica celor doi instrumentisti evoca deopotriva primordialul si modernul sonor.

  Un concert care va va deschide urechile, va incalzi inimile si va va face sa dansati.