Concert aniversar Scandal in club Quantic

  0
  When:
  June 2, 2018 @ 7:30 pm – June 3, 2018 @ 12:15 am
  2018-06-02T19:30:00+03:00
  2018-06-03T00:15:00+03:00
  Where:
  Club Quantic
  Șoseaua Grozăvești 3
  București
  Romania
  Cost:
  30 lei
  Contact:
  Axa Valaha Productions & Ribcage Booking
  Concert aniversar Scandal in club Quantic @ Club Quantic | București | Municipiul București | Romania

  Scandal este, alaturi de Zob, probabil cea mai reprezentativa trupa punk rock romaneasca inca activa. Dupa ce trupa s-a relocat la Londra si-a lansat un album excelent, extrem de bine primit de media si de public, a venit vremea sa se intoarca acasa si sa aniverseze alaturi de prieteni cei douazeci de ani petrecuti in slujba muzicii de protest.

  Nemuritorul imn punk anti-militie “Patrula” se va auzi din nou la Bucuresti, alaturi de piesele de pe noul album “On a Roll”. Va fi o adunare intre si pentru prieteni vechi si noi, pentru ca nimeni nu este ilegal, toata lumea e binevenita, oameni care ii cunosc pe “scandalagii” sau vor sa ii cunoasca acum. O aniversare de 20 de ani e ca o viata de om, cu bune si cu rele, si ne dorim sa ne aducem aminte despre cum era, cum e si cum va fi impreuna.

  Alaturi de Scandal, pe scena din Quantic vor urca Damage Case (crossover thrash – Bacau / Bucuresti) si Magazinu’ 51 (punk rock – Pitesti / Bucuresti), doua trupe care functioneaza dupa acelasi tip de etica care i-a consacrat si pe Scandal. Ne dorim ca evenimentul sa continue pana dimineata cu sprit, bere si voie buna pe ritmuri nebune de punk rock.

  Pretul biletelor pentru concertul Scandal din club Quantic:

  40 lei (pana pe 31 mai 2018)
  50 lei (la intrare, in ziua concertului)

  Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

  Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.