Concert Al Di Meola in noiembrie la Bucuresti

  When:
  November 27, 2018 @ 8:00 pm – 11:00 pm
  2018-11-27T20:00:00+02:00
  2018-11-27T23:00:00+02:00
  Where:
  Sala Palatului
  Sala Palatului
  Strada Ion Câmpineanu 28, București 010039
  Romania
  Contact:
  German Quality Entertainment
  Concert Al Di Meola in noiembrie la Bucuresti @ Sala Palatului | București | Municipiul București | Romania

  Al Di Meola, pionierul unui nou stil de muzica instrumentala, o combinatie inedita de sonoritati jazz si tonuri fusion cu elemente latino, revine in aceasta toamna la Bucuresti pentru a concerta pe 27 noiembrie 2018, la Sala Palatului. Artistul promoveaza noul album, intitulat “Opus”, material ce reprezinta o noua etapa in viata artistului american (de origine italiana), acesta avand o relatie deosebita cu sotia si fetita de cateva luni.

  Cel de-al 25-lea album din cariera solo a fost lansat pe 23 februarie iar despre acesta artistul a declarat: “Cu “Opus” am vrut sa-mi perfectionez abilitatilele compozitionale. In mod evident, evolutia aceasta ma transforma, mai degraba, intr-un compozitor-chitarist decat intr-un chitarist-compozitor”.

  Pret bilete concert Al Di Meola la Sala Palatului:

  299 lei – Categoria 1
  199 lei – Categoria 2
  159 lei – Categoria 3
  99 lei – Categoria 4

  Biletele se gasesc pe startickets.ro.

  Al Di Meola este printre chitaristii ce au revolutionat stilul interepretativ, i-a influentat pe Yngwie Malmsteen (alaturi de care a aparut pe albumul solo al claparului Derek Sherinian, “Black Utopia”, din 2003), pe Richie Sambora (ex-chitaristul Bon Jovi) si cu viteza sa pe John Petrucci de la Dream Theater.

  Talentul si contributia sa adusa muzicii si culturii internationale i-au oferit chitaristului american cu sange latin una dintre cele mai prestigioase distinctii acordate de Guitar Player Magazine, Al Di Meola clasandu-se de patru ori pe primul loc in topul celor mai buni chitaristi de jazz ai tuturor timpurilor, o performanta de necontestat nici pana in acest moment.

  A colaborat cu nume precum Chick Corea, Paco de Lucia, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, violonistul Jean Luc Ponty, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Larrv Coryell, Steve Winwood, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Gonzalo Rubalcaba, Jaco Pastorius, Les Paul, Steve Vai, Frank Zappa, Milton Naciemento, Egberto Gismonti, Jimmy Page, Tony Williams, Stanley Clarke, Stevie Wonder si lista poate continua.