Noi trupe anuntate la Metalhead Meeting!

13

Organizatorii au anuntat un program aproape final pentru festivalul Metalhead Meeting care are loc intre 17 si 19 iulie in Bucuresti la Romexpo in aer liber.

Pe langa Judas Priest (UK), Doro (De), Steel Panther (US), Skindred (Tara Galilor), Empire State Bastard (Scotia) Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU), Rotting Christ (GR), Ihsahn (NO), Tiamat (SWE), Jungle Rot (US) si Infected Rain (MD) ii mai puteti vedea si pe AMALGAMA, JAMAR, HYPERIA, BLAX, SICKRET, GRAVE-T, SENSE OF FEAR, LONE SURVIVIORS, GHOST WARFARE, SUBSTANCE, DAMBU, SPINECRUSHER plus inca doua nume care vor fi anuntate in curand.

Biletele de o zi pentru 17 iulie sunt deja in vanzare la pretul de 279 lei + taxe iar atunci ii puteti vedea pe Judas Priest, Steel Panther Alestorm si Ne Obliviscaris.

Gasiti la vanzare si bilete de o zi pentru 18 si 19 iulie la pretul de 249 lei + taxe. Lineup-ul pentru 18 iulie pe scena principala este gata si atunci ii vom putea vedea live pe DORO, Kamelot, Empire State Bastard, Ihshan si Tiamat pe scena a doua. Pe 19 iulie vor canta Skindred, Moonspell, Rotting Christ, Infected Rain si Jungle Rot.

Abonamentele de 3 zile costa 579 lei + taxe. De asemenea puteti cumpara si abonamente la tribuna VIP care au bar dedicat. S-au pus in vanzare si abonamente de 2 zile la pretul de 399 lei + taxe.

Abonamentul Acces General under 21 este disponibil pentru persoanele sub 21 de ani la pretul de 399 lei. Acestea vor fi valablie doar alaturi de un act de identitate pentru a face dovada varstei. Gasiti la vanzare si pachete Family in caz ca vreti sa veniti cu copiii.

In ziua concertului la intrare biletele de o zi vor costa 350 de lei pentru 17 iulie si 300 de lei pentru 18 si 19 iulie.

Copiii sub 10 ani au intrare gratuita insotiti de un adult posesor de bilet.