Concert Five Finger Death Punch la Romexpo: Program si reguli de acces!

169

Five Finger Death Punch vor canta in premiera in Romania pe 4 iulie 2024 la Romexpo in aer liber, unde vom sarbatori 20 ani de Metalhead in Romania. Invitati sunt americanii de la Ice Nine Kills. In deschidere vor urca pe scena Black Sonic Pearls si Oceans on Orion.

1. REGULI DE ACCES

Concertul are loc in Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C , din Bulevardul Expozitiei, incepand cu ora 17:30 iar concertele incep de la ora 17:50. Dupa deschiderea portilor puteti sosi la orice ora doriti pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc in aer liber.

Avem si un Food Court atat in zona A cat si in zona B cu Food Trucks generos precum si baruri, publicul avand de ales atat pe partea de food cat si de bauturi dintr-o gama variata de optiuni. In perimetrul evenimentului va exista si o zona de merchandise. Bineinteles nu vor lipsi toaletele.

Este interzis accesul cu:

– ghiozdane si genti de mari dimensiuni;
– sticle, conserve;
– mancare sau bauturi de orice fel;
– artificii, arme, obiecte periculoase;
– substante interzise cf. legii 143 / 2000
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
– umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);
– aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
– animale de companie;
– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului.
La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.
Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.
La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie.

2. PROGRAM

OPEN DOORS: 17:30
Oceans on Orion: 17:50 – 18:20
Black Sonic Pearls: 18:40 – 19:10
Ice Nine Kills: 19:40 – 20:40
Five Finger Death Punch: 21:10

3. ACCESUL COPIILOR

– Copiii sub 10 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.
– Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

4. Categorii de bilete si bratari

– Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
– Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
– Se considera biletul validat momentul in care ati intrat la concert, atunci cand acesta a fost scanat / rupt. Din acel moment biletul nu mai este valid si a inceput spectacolul / concertul / festivalul iar biletul (contravaloarea acestuia) nu mai poate fi returnat(a) in nicio circumstanta. In caz de vreme nevaforabila sau in caz de urgenta organizatorii va pot cere sa evacuati locatia si sa reveniti cand este sigur pentru dumneavoastra sa participati la eveniment. Va rugam sa urmariti cu atentie mereu instructunile organizatorilor, ale firmei de paza si mai ales ale autoritatilor pe toata perioada cand sunteti in locatia unde are loc evenimentul. Va multumim!

Toti posesorii de bilete vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului.

– Categoria Premium – In tribuna la inaltime, fara loc, cu bar si acces separat.Fanii cu bilet PREMIUM au acces in toate categoriile de bilete.
– Categoria A – Fara loc, in fata scenei. Posesorii de bilete la categoria A nu au voie sa intre la categoria Premium, dar au voie la categoriile B si C.
– Categoria B – in picioare in spatele categoriei A. Posesorii de bilete la categoria B nu au voie sa intre la categoria A si Premium, dar au voie la categoria C.
– Categoria C – in picioare in spatele categoriei B. Posesorii de bilete la categoria C nu au voie sa intre la nicio alta categorie.