Within Temptation si Kamelot canta la Maximum Rock Festival 2023!

25

Anul 2023 marchează a 10-a ediție Maximum Rock Festival, de aceea aniversarea urmează a fi sărbătorită printr-un eveniment special, într-o locație specială, la 17 km de Brașov, 4 km de Râșnov și 13 km de Bran, în inima muntelui. Abonamentele vor fi disponibile exclusiv pe AmBilet.ro.

Maximum Rock Festival 2023 se va desfășura în perioada 2-3 iunie, iar primele formații anunțate sunt Within Temptation, Kamelot, Dirty Shirt, As I May, Trope și Ad Infinitum.

Va fi o ediție specială, ce va avea două scene, pe care vor urca mai multe formații, într-un interval de două zile de distracție și voie bună. Locația va beneficia de o zonă de camping dotată cu toate utilitătile, situată exact langă zona de festival. Nu vor lipsi barurile, o zonă extinsă dedicată deliciilor gastronomice și o zonă de merch. De asemenea, oaspeții festivalului se pot aventura pâna la Cetatea Râșnov, Castelul Bran, Cheile Râșnoavei, Circul Glaciar Țigănești, Peștera Valea Cetății, Peștera Râșnoavei, Dinoparc, Prăpăstiile Zărneștiului, Culuarul Rucăr- Bran și multe altele.

Publicul prezent la eveniment va avea la dispoziție curse regulate din Brașov, pe toată perioadă festivalului.

La această ediție aniversară vor participa atât formații care au mai urcat pe scena festivalului la edițiile precedente și au creeat o impresie puternică, cât și trupe în premieră, etalon pe scena rock-ului și metalului mondial. Desigur, scena românească underground nu va fi neglijată.

Printre formațiile care au participat la edițiile anterioare și au creat o atmosferă incendiară se numără: W.A.S.P., My Dying Bride, Therion, Dark Tranquillity, Monspell, Moonsorrow, Haggard, Sodom, Epica, Eluveitie, Septicflesh, Annihilator, UDO și multe altele.