SoundArt Festival 2023 – Programul final si ultima zi de abonamente la oferta!

8

SoundArt Festival 2023 va avea loc maine, 1 aprilie, in clubul Quantic. Astazi este ultima zi in care pasionatii de sonoritati stoner si prog isi mai pot achizitiona abonament la oferta de presale.

Abonamentele pentru SoundArt Festival pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro la urmatoarele oferte:

– Presale II: 150 de lei.
– In ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.

Trupa Risin Sabotage nu mai poate ajunge pe scena festivalului in urma unui decret care nu le mai permite artistilor sa paraseasca Ucraina. Din acesta cauza programul evenimentului a suferit niste mici schimbari:

16:30 Acces public
17:00 Deaf Hombre
17:50 Gunshee
18:40 Lady Lizard
19:35 Fakir Thongs
20:30 Stonus
21:25 Green Yeti
22:30 Mother of Millions
23:40 Sunnata
01:00 Doomsday Astronaut
01:45 End

Extra activitati in cadrul festivalului:

– Dena’s Fantasy World – expozitie de arta.
– Targ de viniluri.
– UrbanImprint – casti Mandalorian.
– Sleaszy Rider Records stand merchandise.
– Psychosounds Music merch.

SoundArt este o proiectie curajoasa intr-un mediu social in care evenimentele axate pe o anumita nisa muzicala necesita munca masiva pentru a fi construite si comunicate publicului.

“Dupa cele doua proiecte anterioare pe care le-am infiinţat si organizat, adică OST FEST si GHOST GARHERING, mi-am dorit un festival mai…”luminos”. Tot din zona underground, tot muzică liberă, netributara industriei muzicale, un festival unde spectatorul si artistul sunt egali, pot comunica direct”, potrivit project managerului Cavalleria Events, Mihnea Badea.

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor si artistilor la nivel local, intr-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier care poarta publicul prin spirala calatoriilor muzicale rare si aparte, aducand pe scena sa formatii alese cu sufletul.