Program complet pentru SoundArt Festival 2023!

6

SoundArt Festival, evenimentul dedicat stilurilor progressive si stoner rock/metal, revine cu o noua editie ce va avea loc pe 1 aprilie 2023, in clubul Quantic din Bucuresti.

In acest sens, organizatorii au dat publicitatii programul evenimentului si anunta ca merchandiserul oficial va fi Sleaszy Rider Records din Grecia. Abonamentele pentru SoundArt Festival pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro la urmatoarele oferte:

– Presale II: 150 de lei.
– In ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.

Program SoundArt Festival 2023:

16:30 – Acces public
17:00 – Deaf Hombre
17:45 – Gunshee
18:30 – Lady Lizard
19:20 – Fakir Thongs
20:10 – Stonus
21:00 – Green Yeti
22:00 – Mother of Millions
23:05 – Sunnata
00:20 – Risin Sabotage
01:20 – Doomsday Astronaut
02:00 – End

Sleaszy Rider Records este unul dintre cele mai longevive si active labeluri din Grecia. Fondat in 2001, labelul are la active peste 300 de albume lansate in clipa de fata si sustine in continuare undergroundul.

Astfel, Urbanimprint revine in cadrul festivalului cu noi lucrari impresionante, hand-made! Casti inspirate din The Mandalorian, expuse in premiera pentru publicul SoundArt, si, desigur, o noua reintalnire cu “Targul de viniluri” de la care nu trebuie sa lipsiti.

Vor fi cîteva sute de discuri de vinil, inclusiv o cutie sănătoasă cu metal & related (hard, heavy, industrial, metal-prog, post rock etc), dar și pop, reggae, disco, jazz etc.

Saptamana trecuta am dezvaluit si cateva detalii despre si expozitia Denei. Expozitia va contine 15 lucrari digitale semnate de Dena, artist vizual si profesor de arta din Brasov. In cadrul expozitiei veti avea ocazia sa admirati cateva printuri inramate cu lucrari din colectia “Dena’s Fantasy World”, precum si un video care contine imagini cu lucrarile artistei.

SoundArt este o proiectie curajoasa intr-un mediu social in care evenimentele axate pe o anumita nisa muzicala necesita munca masiva pentru a fi construite si comunicate publicului.

“Dupa cele doua proiecte anterioare pe care le-am infiinţat si organizat, adică OST FEST si GHOST GARHERING, mi-am dorit un festival mai…”luminos”. Tot din zona underground, tot muzică liberă, netributara industriei muzicale, un festival unde spectatorul si artistul sunt egali, pot comunica direct”, potrivit project managerului Cavalleria Events, Mihnea Badea.

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor si artistilor la nivel local, intr-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier care poarta publicul prin spirala calatoriilor muzicale rare si aparte, aducand pe scena sa formatii alese cu sufletul.