Concert Airbourne in iulie in club Quantic!

34

Trupa australiană Airbourne va concerta pentru prima oară în România, pe data de 18 iulie 2023, în club Quantic din București. Concertul australienilor face parte din turneul lor european, care îi va duce pe scenele din Londra, Budapesta, Glasgow, Manchester, Tilburg, Grenchen, Vizovice, Linz și altele. Concertul din România este organizat de Promusic Events su Maximum Rock.

Biletele se pot achiziționa de pe AmBilet.ro.

Airbourne este o formație australiană de muzică hard rock, înființată în Warrnambool, Australia, în 2001. Trupa a fost înființată de către solistul și chitaristul Joel O’Keeffe, fratele său, bateristul Ryan O’Keeffe, și David Roads la chitară (și backing vocals). Mai târziu, în 2004, s-a alăturat și Justin Street la bass (și backing vocals). Roads a renunțat în 2017, Mathew Harrison l-a înlocuit în 2018 apoi a fost la rândul său înlocuit cu Jarrad Morrice în 2022.

Albumul de debut al trupei, “Runnin’ Wild” (2007) a intrat în top 30 în ARIA Albums Chart. A intrat, de asemenea în UK Albums Chart și în Billboard 200. Al doilea album, “No Guts No Glory” (2010) au ajuns în top 20 în ARIA Chart, în top 40 în Marea Britanie, în top 5 în Germania și în Billboard 200. Al treilea album de studio, “Black Dog Barking” (2013) a ajuns în top 5 în Germania. În 2016, Airbourne a lansat cel de-al patrulea album, “Breakin’ Outta Hell”, care a ajuns pe locul 3 în Germania. “Boneshaker”, cel de-al cincilea album de studio al trupei a fost lansat în 2019.

Airbourne a primit cinci nominalizări la ARIA Music Awards – o ceremonie anuală de decernare a premiilor care recunoaște excelența, inovația și realizările în toate genurile de muzică australiană.