23 Mar 2023

Asculta noua melodie Peter Gabriel, Playing For Time (Dark-Side Mix)

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Peter Gabriel, care a implinit luna trecuta 73 de ani, a dat publicitatii melodia “Playing For Time (Dark-Side Mix)“, compozitia fiind inclusa pe viitorul album de studio, intitulat “i/o“.

Playing For Time (Dark-Side Mix)“ a fost compusa si produsa de Peter Gabriel si inregistrata la Real World Studios si la The Beehive in Londra. Piesa il are ca invitat pe Tom Cawley la pian in timp ce aranjamentul orchestral ii apartine lui Ed Shearmur care a apelat la o serie de muzicieni care au cantat anterior cu New Blood Orchestra.

Peter Gabriel a concertat in premiera la Bucuresti pe data de 8 mai 2014, in pavilionul central din cadrul complexului expozitional Romexpo. Artistul a venit in Romania cu ocazia turneului “Back to Front“, ce a marcat 25 de ani de la aparitia celebrului material “So”.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Vulture Industries a lansat videoclipul noului single, New Lords of Light!

Norvegienii de la Vulture Industries (avant-garde / progressive metal) au lansat videoclipul piesei "New Lords of Light", inclusa pe...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img