Life Of Agony concerteaza la Metalhead Meeting 2023!

26

Trupa americana Life Of Agony canta in premiera in Romania la a zecea editie a festivalului Metalhead Meeting. Alaturi de Pantera, care va tine capul de afis al zilei de 27 mai 2023, Life of Agony se alatura ca headliner al ultimei zile a festivalului. Show-ul americanilor face parte din truneul aniversar de 30 de ani care are aproape toate datele sold out in jurul lumii.

In 2023, Metalhead Meeting sarbatoreste 10 ani de la prima editie si revine la formatul de 3 zile si va avea loc intre 26 si 28 mai la Romexpo, in aer liber.

Abonamentele de trei zile se gasesc pe iabilet.ro.

Life of Agony vine din Brooklyn, New York si activeaza de peste 30 de ani. Mai exact din 1989, cand solista Mina Caputa, basistul Alan Robert si chitaristul Joey Z au pus bazele formatiei. Pana acum au lansat 6 materiale de studio, cel mai de succes fiind chiar discul de debut, ‘Rever Runs Red‘ pe care celebra revista Rolling Stone l-a inclus in topul celor mai bune albume metal din istorie. Stilul muzical abordat de formatie ar putea fi definit mai ales ca alternative metal, insa influente din grunge, heavy si nu metal sunt vizibile in compozitiile artistilor.

Piese precum “Through and Through“, “This Time“, “River Runs Red” sau “Underground“, cantece cu milioane de afisari pe Youtube, se vor auzi in premiera la Bucuresti pe scena Metalhead Meeting.