Noi trupe confirmate pentru SoundArt Festival 2023!

24

SoundArt Festival, evenimentul dedicat stilurilor progressive si stoner rock/metal, revine cu o noua editie ce va avea loc pe 1 aprilie 2023, in clubul Quantic din Bucuresti. Green Yeti (Grecia), Risin Sabotage (Ucraina) si Stonus (Cipru) se alatura trupelor Mother of Millions (Grecia), Fakir Thongs (Italia), Lady Lizard (Malta) si Doomsday Astronaut (Pakistan/Romania).

Ca de fiecare data, SoundArt Festival se reinventeaza, iar anul 2023 nu face exceptie. De data asta, organizatorii va invita la o editie maraton, o doza soc de muzica si activitati care va incepe sambata in a doua parte a zilei si se va sfarsit in cursul noptii, duminica. Mai multe trupe vor fi anuntate in curand.

Abonamentele pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro la urmatoarele oferte:

Presale I: 120 de lei (limitat la 50 de abonamente).
Presale II: 150 de lei.
In ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.

Green Yeti – stoner doomed psych rock, Grecia.
Green Yeti revin cu al lor sunet masiv de stoner/doom la SoundArt Festival dupa un show memorabil in 2017. Trupa a decis ca noua editie este ocazia perfecta pentru a lansa mult asteptatul album cu numarul trei!

Risin Sabotage – psychedelic stoner rock, Ucraina.
Inca o revenire din editia 2017, Risin Sabotage prezinta un stil condimentat cu pasaje doom, in care basul si chitara se contopesc pentru a da nastere unui amestec exploziv.

Stonus – heavy rock, Cipru.
Stonus combina stoner, psihedelic, desert rock, alternativ si doom cu o voce melodica pentru un cocktail de heavy rock mediteraneean. Dar cine a participat la SoundArt Fest 2019 stie deja!