Noi formatii confirmate pentru ARTmania Festival 2023!

62

Wardruna, Port Noir, Vulture Industries, Haken si TesseracT sunt noile formatii confirmate pentru ARTmania Festival, eveniment ce va avea loc in perioada 28 – 30 iulie 2023, la Sibiu. Abonamente sunt disponibile pe artmaniafestival.ro.

Cea de-a 16-a ediție ARTmania va aduce 3 zile pline de concerte, evenimente alternative și colaborări inedite, noutățile, surprizele și noi trupe urmând să fie anunțate în viitorul apropiat.

La editia din acest an la ARTmania Festival 2022, au concertat Transatlantic, Alternosfera, Stoned Jesus, Bucovina, Meshuggah, Cult of Luna, Leprous, The Vintage Caravan, Taine, Mercyful Fate, Testament, The Pineapple Thief si Dordeduh!

Poze din prima zi a Festivalului ARTmania 2022!

Poze din a doua zi a Festivalului ARTmania 2022!

Poze din a doua zi a Festivalului ARTmania 2022!

Inca de la inceputuri, ARTmania a fost gandita ca o platforma culturala menita sa ofere publicului cat mai multe evenimente si moduri de a experimenta forme variate de expresie artistica, precum: concerte, expozitii, lansari de carte sau proiectii de film. Acest spatiu comun de intalnire al artistilor si publicului la nivelul sunetului, culorilor, imaginilor sau literelor, gazduit de Piata si de cetatea medievala, creeaza spatiul de poveste si magia care reprezinta, in esenta, spiritului festivalului.

Fiind cel mai longeviv festival rock din Romania si una dintre marcile cu cea mai indelungata traditie de pe scena culturala regionala, ARTmania si-a conturat propria identitate prin intermediul unui concept indraznet si al unui ambient special: Piata Mare a uneia dintre cele mai frumoase cetati medievale din Estul Europei.