Program si reguli de acces pentru concertul Opeth si The Vintage Caravan!

57

Concertul Opeth, The Vintage Caravan, parte din turneu european “In Cauda Venenum”, va avea loc pe 23 septembrie 2022, la Arenele Romane din Bucuresti. Biletele achizitionate in perioada 2020 – 2021 raman valabile (automat, fara preschimbarea lor) pentru concertul din data de 23 septembrie.

Program concert Opeth si The Vintage Caravan:

19.00: Acces public
19.45: The Vintage Caravan
21.00: Opeth

Reguli de acces:

Accesul în zona evenimentului se face pe bază de bilet / abonament. Acestea pot fi achiziționate exclusiv prin AmBilet.ro, sau direct de la intrare (23.09.2022, începând cu ora 19.00).

Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet/abonament la preț întreg și de însoțitor.
Este recomandată purtarea căștilor de protecție sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani.
Organizatorii nu încurajează prezenţa copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului acestora, motiv pentru care în spațiul rezervat evenimentului Maximum Rock Festival este interzis accesul cu cărucioare pentru copii.

Accesul general:

Organizatorii informează publicul participant că în cadrul festivalului sunt folosite lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.
Participanţii la eveniment trebuie să se supună controlului corporal sumar efectuat de către agenții de securitate.
Este interzis accesul cu:
– sticle, conserve;
– mâncare sau băuturi de orice fel;
– artificii, arme, obiecte periculoase;
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
– umbrele (vă rugam, în caz că va ploua, să folosiți pelerinele);
Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!
Accesul cu animale de companie nu este permis în perimetrul evenimentului.

Reguli foto-video pentru publicul general:

Este permis accesul în zona de festival cu camere foto cu obiective detașabile de mici dimensiuni, indiferent dacă sunt profesionale sau nu, însă fără a folosi blițul și nici modul „filmare”. În caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica și clarifica posibilele neînțelegeri, iar în situații extreme supraveghetorii vor scoate din zona festivalului persoanele în cauză.

Este interzis accesul cu orice fel de trepiede, aparate de filmat (camere video) și alte accesorii, în special de dimensiuni mari.
Folosirea blițurilor este strict interzisă.

În zona evenimentului se vor comercializa băuturi alcooline și nonalcoolice, produse alimentare, diverse produse (tricouri, CD-uri, etc).

Achiziția de băuturi alcooline și nonalcoolice se va face pe bază de jetoane nereturnabile (achitate cu cash sau prin card bancar), în timp ce produsele fast food vor putea achiziționa cu plata cash sau prin card bancar. Menționăm că vânzarea produselor pe baza de jetoane facilitează o servire mai rapidă.