6 Oct 2022

Concert Keep Of Kalessin, Dodheimsgard si Cadaver in club Quantic

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Trupele Keep Of Kalessin, Dodheimsgard si Cadaver vor canta pe 27 octombrie 2022, in clubul Quantic din Bucuresti. In deschidere sunt invitati Bornholm si Confess. Showul face parte din turneul “Norvegian Invasion” care incepe la Bucuresti. Primele 100 de bilete au pret earlybird.

Keep of Kalessin au la activ 6 albume, 2 Grammy-uri norvegiene si locul 3 in finala Eurovisionului din Norvegia. Au sustinut sute de showuri in intreaga lume combinand metalul extrem cu influente epice de Symphonic.

Dodheimsgard au inceput ca o trupa de black metal, ulterior adaugand influente si sonoritati specifice muzicii electronice si Industrial metalului.

Cadaver, unul dintre cele mai respectate duo-uri ale scenei de metal extrem, format din Dirk Verbeuten(Megadeth/ex-Soilwork) si Anders Odden vor aduce sonoritatile de black si death metal pe care le cunoastem atat de bine, in Romania.

In deschidere vor urca pe scena Bornholm din Ungaria, artisti ce abordeaza un black metal cu influente de Pagan, dar si Confess, formatie din Iran care lupta prin muzica ei impotriva regimului din tara lor.

Biletele se pot cumpara de pe iabilet.ro si din reteaua iabilet la urmatoarele preturi:

– primele 100 de bilete: 69 de lei
– urmatoarele 100 de bilete: 79 de lei
– presale: 89 de lei
– la acces: 110 lei

La pretul tuturor biletelor se adauga taxa de procesare de 10 lei.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert Depeche Mode pe Arena Nationala din Bucuresti!

Depeche Mode revine la Bucuresti pe 26 iulie 2023,pe Arena Nationala. Concertul face parte din turneul mondial “Memento Mori”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X