Asculta noua melodie Godsmack, Surrender!

28

Godsmack a lansat un nou single, primul din ultimii patru ani, intitulat “Surrender”. Despre noua compozitie Sully Erna, liderul grupului a declarat:

Surrender is a very cut and dry song. It’s simply about the exhaustion we can all feel in relationships at times from the redundancy of fighting with each other. At a certain point in our lives, we submit to putting aside who’s right or wrong, we just want it to STOP! So we wave the white flag.”

Reamintim ca Godsmack va concerta pe 26 octombrie 2022, la Arenele Romane (cort) din Bucuresti, biletele fiind disponibile pe iabilet.ro.

Poze concert Godsmack la Arenele Romane din Bucuresti 2019!

Biletele se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Zona Golden Circle se afla in fata scenei. Se pun in vanzare doar 500 de bilete in Zona Golden Circle dintr-un total de 1750 de bilete. Copiii sunt 7 ani nu platesc bilet dar trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.