30 Jan 2023

Arch Enemy a lansat videoclipul piesei The Watcher

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

The Watcher” noul videoclip Arch Enemy poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul “Deceivers“, lansat de formatia suedeza in data de 12 august 2022, sub egida Century Media Records.

Tracklist “Deceivers”:

1. Handshake With Hell
2. Deceiver, Deceiver
3. In The Eye Of The Storm
4. The Watcher
5. Poisoned Arrow
6. Sunset Over The Empire
7. House Of Mirrors
8. Spreading Black Wings
9. Mourning Star
10. One Last Time
11. Exiled From Earth

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Urmareste The Surgeon, primul videoclip Overkill inclus pe noul album, Scorched!

Overkill, una din trupele etalon ale thrash-ului, formata la inceputul anilor ’80 in New Jersey, va lansa pe 14...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img