Urmareste noul videoclip animat Sabaton, Stormtroopers


Stormtroopers“, noul videoclip Sabaton poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul “The War To End All Wars“ lansat pe 4 martie 2022, sub egida Nuclear Blast.

Tracklist “The War To End All Wars“:
1. Sarajevo
2. Stormtroopers
3. Dreadnought
4. The Unkillable Soldier
5. Soldier of Heaven
6. Hellfighters
7. Race to the Sea
8. Lady of the Dark
9. The Valley of Death
10. Christmas Truce
11. Versailles