Acasă Știri Program Rock The City 2022!

Program Rock The City 2022!

94

Dupa aproape trei ani de pauza, festivalul Rock The City va reveni în atenție anul viitor prin ediția cu numărul 11. Rock The City va prezinta o lengenda a muzicii rock – Kiss aflata in turneul de audio.

Pe langa show-ul Kiss, Rock The City va propune o întalnire și cu una dintre cele mai apreciate formații germane ale momentului, Powerwolf, care va susține primul său show în România.

Rock The City 2022 se va tine pe 16 iulie 2022 în parcarea A din complexul Romexpo, evenimentul fiind prezentat de către East European Production, D&D East Entertainment și Marcel Avram.

Program Rock The City 2022!

Open Doors: 14.30
Saints’N’Sinners – 16.00
Deep Waters – 17.10
Powerwolf – 18.45
Kiss – 21.00

In alta ordine de idei, sunt sanse ca evenimentul Whitesnake sa se reprogrameze. Din pacate, asa cum probabil va asteptati, fiind vorba despre un festival, in care headliner-ul are cea mai mare contributie in pretul biletului, nu putem si nu avem metode sa returnam banii!

Va rugam sa ramaneti pe-apropae ca sa puteti afla vesti despre concertul Whitesnake! Anularea turneului a fost o situatie total neplacuta si venita foarte din scurt. Multumim frumos pentru intelegere si rabdare!