5 Feb 2023

Concert Slipknot la Romexpo, Bucuresti: Program si reguli de acces!

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Slipknot va concerta in Romania pe 20 iulie 2022, la Romexpo in cadrul Metalhead Meeting. Trupele Jinjer si Vended vor deschide showul de la Bucuresti iar biletele se pot achizitiona de pe iabilet.ro.

Program concert Slipknot la Romexpo:

Open Doors 18:00
Vended 18:30 – 19:00
Jinjer 19:30 – 20:15
Slipknot 21:00-23:00

Guest list-ul este valabil 90 de minute de la deschiderea portilor.

Este interzis accesul cu:

– sticle, conserve.
– mancare sau bauturi de orice fel.
– artificii, arme, obiecte periculoase.
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser).
– umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine).
– aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil).
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
– animale de companie.
– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate. Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice. La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie.

Accesul Copiilor

– Copiii sub 7 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valid.
– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.
– Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

Categorii de bilete si bratari

– Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
– Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
– Posesorii de bilete la categoriile Psycho (A) si Snuff (B) vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. – Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la Plague (C) nu vor primi bratara la acces.
– Psycho (A) – in picioare, in fata scenei; posesorii de biletele la Psycho (A) au voie si in categoriile Snuff (B) si Plague (C).
– Snuff (B) – in picioare in spatele categoriei Psycho (A). Posesorii de bilete la categoria Snuff (B) nu au voie sa intre la categoria Psycho (A), dar au voie la categoria Plague (C).
– Plague (C) – in picioare in spatele categoriei Snuff (B) . Posesorii de bilete la categoria C nu voie sa intre la nicio alta categorie.

Bilete concert Slipknot la Romexpo:

Biletele se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

Presale:

Snuff – 329 lei – ultimele 200 de bilete
Plague – 209 lei

La acces:

Snuff – 350 lei
Plague – 250 lei

La pretul tuturor biletelor comandate in presale se adauga comisionul de emitere bilet de 15 lei.

- Advertisement -spot_img

2 COMENTARII

  1. pentru persoanele in scaun cu rotile,exista intrare separata sau locuri special amenajate

    • Buna ziua!

      Din cate stim noi, nu. Cel mai bine este sa luati legatura cu organizatorul, el este singurul in masura sa va ofere un raspuns oficial.

      Multumim.

Comments are closed.

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Asculta The Court, al doilea single Peter Gabriel inclus pe noul album, i/o!

Peter Gabriel, care va implinii peste cateva zile 73 de ani, a dat publicitatii melodia “The Court“, compozitia fiind...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img