4 Feb 2023

Arch Enemy a lansat videoclipul piesei In The Eye Of The Storm

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Arch Enemy revine cu un nou cadou pentru fani. Formatia suedeza a lansat videoclipul piesei “In The Eye Of The Storm” extrasa de pe noul material de studio, intitulat “Deceivers“, care urmeaza sa fie lansat in data de 12 august 2022, sub egida Century Media Records.

Tracklist “Deceivers”:

1. Handshake With Hell
2. Deceiver, Deceiver
3. In The Eye Of The Storm
4. The Watcher
5. Poisoned Arrow
6. Sunset Over The Empire
7. House Of Mirrors
8. Spreading Black Wings
9. Mourning Star
10. One Last Time
11. Exiled From Earth

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Slipknot a lansat videoclipul noului single, Bone Church!

Slipknot a lansat videoclipul noului single, intitulat “Bone Church”. Despre aceasta piesa trupa a declarat: "On the road, we...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img