7 Jul 2022
spot_img

Maximum Rock Festival 2022 – Primele trupe confirmate, informatii despre bilete!

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Maximum Rock Festival revine cu cea de-a noua editie ce se va desfasura in zilele de 9 si 10 septembrie 2022, la Arenele Romane din Bucuresti. Abonamentele pot fi achizitionate exclusiv prin ambilet.ro.

Editia Maximum Rock Festival 2022, va avea un nou format, structurat astfel:

7 – 8 septembrie – vor fi prezentate cateva paneluri (online) la care invitatii vor aborda teme de interes pentru industria muzicala si in special pentru tinerele formatii, de la drepturile de autor si pana la organizarea de evenimente.

9 – 10 septembrie – concerte live desfasurate la Arenele Romane (Open Air) la care vor participa atat formatii din strainătate, cat si formatii din Romania.

Primele formatii confirmate pentru Maximum Rock Festival 2022 sunt Infected Rain (Moldova), Atheist (SUA), Subterranean Masquearade (Israel), Taine si Breathelast din Romania.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, The Great Heathen Army

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, intitulat “The Great Heathen Army”. Piesa este inclusa pe albumul cu acelasi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X