5 Feb 2023

Dirty Shirt in cursa pentru cel mai mare festival din Europa

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Formatia Dirty Shirt, una din cele mai originale si iubite formatii de rock din Romania, are sansa de a urca din nou pe scena principala a festivalului Pol’and’Rock, cunoscut si sub numele Woodstock Poland, cel mai mare festival din muzica din Europa, dupa ce au participat la editia de pandemie de anul trecut.

Una din traditiile festivalului este ca publicul sa voteze trupa preferata din line-up-ul anterior, iar castigatorii vin sa performeze si in anul urmator. Concursul este structurat in 3 etape, iar Dirty Shirt a ajuns in final.

Pentru a vota intrati pe pagina polandrockfestival.pl si click pe butonul albastru, alaturi de Dirty Shirt.

“Ceea ce este in joc e probabil o oporturtinate <once in a lifetime>, si anume de a canta la o ora de maxima audienta pe scena principala a festivalului, in fata unui public de cateva zeci/sute de mii de spectatori si sa iti alaturi numele pe o lista selecta cu câstigatorii concursului de-a lungul timpului: Avatar (2020), Dubioza Kolektiv (2019), Amon Amarth (2018), Bring Me the Horizon (2017), Anthrax (2014), Sabaton (2013), Papa Roach (2011), Clawfinger (2009), etc.” a declarat Mihai Tivadar, leaderul formatiei maramuresene.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Asculta The Court, al doilea single Peter Gabriel inclus pe noul album, i/o!

Peter Gabriel, care va implinii peste cateva zile 73 de ani, a dat publicitatii melodia “The Court“, compozitia fiind...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img