2 Dec 2022

David Coverdale (Whitesnake) transmite un mesaj video publicului din Romania!

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Elegant, ca intotdeauna, rockstar-ul celebrei formaţii britanice Whitesnake, David Coverdale, a transmis un mesaj video fanilor săi din România, pe care îi invită la festivalul Rock The City 2022 din Bucureşti, alături de prietenii de la KISS, pe data de 16 iulie 2022, la Bucuresti.

În deschidere, două titulaturi de power-metal: nemţii de la Powerwolf şi turcii de la Saints ‘N’ Sinners. Festivalul va avea loc în parcarea A din complexul Romexpo, evenimentul fiind prezentat de East European Production, D&D East Entertainment si Marcel Avram.

Biletele pentru festivalul Rock the City 2022, sunt puse in vanzare via weventim.ro, entertix.ro, iabilet.ro iar preţurile acestora variază între 270 de lei pentru Normal Circle şi 700 de lei pentru VIP.

Portile se vor deschide la ora 15,00, iar la intrarea in locație, toți participanții vor fi controlati de către agenții de securitate.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

19 noi trupe confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2023!

Organizatorii Rockstadt Extreme Fest au anuntat noi trupe ce vor participa la editia din 2023. Este vorba despre THE...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X