9 Aug 2022

Concert Eros Ramazzotti la Sala Palatului din Bucuresti!

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Eros Ramazzotti canta pe 23 aprilie 2023, la Sala Palatului din Bucuresti. Primele 100 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird si se pun in vanzare pe 23 iunie 2022, la ora 10:00.

Biletele se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Eros Ramazzotti este, fara indoiala, unul dintre cei mai de succes artisti, cu melodii care au marcat istoria muzicii italiene, melodii care au fost auzite in intreaga lume: 70 de milioane de discuri vandute, 2 miliarde de streamuri si aproape 2 miliarde de vizualizari pe YouTube.

Dupa 14 albume de studio, turnee europene si mondiale complet epuizate, nenumarate premii, certificari si recunoasteri, Eros Ramazzotti isi aniverseaza 35 de ani de cariera cu World Tour Premiere – zece avanpremiere exclusive pentru un nou capitol din cariera sa artistica si muzicala, in cinci dintre cele mai prestigioase arene din lume, incepand cu 15 septembrie 2022, la La Maestranza din Sevilla, apoi la Agrigento, Verona, Atena si Cezareea.

In noiembrie 2021, Eros Ramazzotti a fost primul artist italian care a semnat un acord global pentru activitatea sa artistica din intreaga lume: un acord intre Radiorama – compania mostenita care produce toata opera artistica a lui Ramazzotti – si Vertigo, o companie italiana care face parte din Grupul Eventim Live International, un gigant german de divertisment. Pentru prima data, un artist italian a incheiat un parteneriat cu o singura entitate, lider in domeniul producției live, pentru toate aspectele carierei sale.

Ultimul album lansat de Eros Ramazzotti, care conține piese inedite, “Vita ce n’e” dateaza din 2018, a fost urmat de un turneu colosal de peste 90 de spectacole in 32 de țari din intreaga lume, “Vita Ce N’e World Tour”, care a inceput la Olympiahalle din Munchen cu o performanța de dublu sold out. Albumul marcheaza inceputul proiectului de remasterizare si reeditare pe vinil si in format digital a discurilor care i-au marcat calatoria artistica, o calatorie muzicala prin multe etape diferite, menita pentru a redescoperi un catalog atemporal: “Dove C’è Musica”, “Nuovi”. Eroi”, “Tutte Storie”, “ER9S”, “Stilelibero”, “In Ogni Senso”, “In Certi Momenti”.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

The Mars Volta a lansat piesa Vigil – Audio

Formatia The Mars Volta revine dupa o lunga pauza, mai exact 10 ani, cu lansarea unui nou album de...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X