2 Dec 2022

Urmareste noul videoclip Syn Ze Sase Tri, Ultimul Lup

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Syn Ze Sase Tri a lansat videoclipul primei piese inclusa pe viitorul album de studio. Aceasta se intituleaza “Ultimul Lup” si poate fi vizionata mai jos. Detalii despre coperta, lansare, album si piesele care vor fi incluse pe acesta vor fi date publicitatii in scurt timp.

Syn Ze sase Tri este una din cele mai cunoscute trupe de metal simfonic extrem din Romania. Cu o istorie de 15 ani, Syn Ze sase Tri a lansat 4 albume de studio si a sustinut numeroase concerte si turnee in Romania, dar si in Europa, impartind scena cu unele din cele mai mari nume ale metalului extrem mondial, precum Dimmu Borgir, Mayhem, Dark Funeral, Carach Angren, Rotting Christ, Lord Belial si multe altele.

Cel mai nou disc al trupei, intitulat “ZaUL MOs”, a fost foarte apreciat in intreaga lume, album la care au participat unele din cele mai grele nume ale metalului si rock-ului romanesc precum Nicu Covaci, Costin Adam si Cristi Gram (Phoenix), Titi Dragomir, Dudu Isabel (Speak Floyd,Seven), Andy Ionescu (Taine), Alin Moise si Adrian Marias (Moise), Constantin Lapusneanu (God), Aura Danciulescu (Scarlet Aura), Kempes, Andy Ghost (Altar), Robert Dohar si Andrei Oltean (E-an-na).

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

19 noi trupe confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2023!

Organizatorii Rockstadt Extreme Fest au anuntat noi trupe ce vor participa la editia din 2023. Este vorba despre THE...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X