7 Jul 2022
spot_img

Turneul trupei black metal Snogg ajunge in Romania

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Snogg revine in Romania, cu trei concerte din cadrul turneului de promovare al noului album, “Dan, ko je vrag vzel salo”. Blackerii vor sustine trei concerte in Romania, dupa urmatorul program:

– vineri 13 mai, Zalau (Club Rock’n’roll Center)
– sambata 14 mai, Cluj-Napoca (Club Flying Circus)
– duminica 15 mai, Timisoara (Club Manufactura)

Formatia Snogg porneste la drum in 2013, avand un nume imposibil de scris si de pronuntat, nume pe care ulterior si-l schimba in Snogg (“zapada”, in limba slovena) sub aceasta titulatura sustinand si primele concerte in formula Ulv – chitara, clape, voce, ritualuri si Morke – tobe, vrajitorii.

Genul lor e definit ca “freeride black metal”, mai concret fiind vorba de un amestec experimental interesant de muzica intunecata, extrema si stranie. Concertele lor sunt mereu improvizate, avand permanent pe scena invitati care se schimba de la un concert la altul, iar versurile sunt in directa legatura cu misticismul, supranaturalul si divinizarea, in timp ce subiectele pieselor lor intra adanc in mitologia slava, hindusa, groenlandeza, maiasa si chiar in zona Ashla, Bogan si Bendu (sisteme abstracte de credinte din Star Wars).

Discografia include sapte albume conceptuale, cel mai recent, intitulat “Dan, ko je vrag vzel Salo”, fiind lansat independent in aceasta primavara.

Biletele se vor vinde exclusive la intrare, la club.

Aceste concerte sunt non-profit, toate incasarile rezultate fiind folosite pentru organizarea turneului.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, The Great Heathen Army

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, intitulat “The Great Heathen Army”. Piesa este inclusa pe albumul cu acelasi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X