Concert Iron Maiden la Bucuresti: Program si reguli de acces

180

Legendara trupa britanica Iron Maiden canta la Romexpo pe 26 mai 2022, in aer liber! Invitatii speciali la Bucuresti sunt germanii de la Lord Of The Lost care vor canta in deschiderea concertului.

Mult asteptatul turneu ajunge si in Romania dupa ce a fost vazut de aproape doua milioane de fani, find considerat atat de acestia cat si de jurnalisti una dintre cele mai extravagante si spectaculoase interpretari live din punct de vedere vizual, cuprinzand hituri din intreaga cariera a formatiei.

Concertul Iron Maiden are loc in Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expozitiei, incepand cu ora 18:00 iar concertele incep de la ora 19:30. Dupa deschiderea portilor puteti sosi la orice ora doriti pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc in aer liber.

Program concert Iron Maiden la Bucuresti:

Open Doors 18:00
Lord of the Lost 19:30-20:20
Iron Maiden 20:50-22:50

Guest list-ul este valabil 90 de minute de la deschiderea portilor.

Accesul Copiilor

– Copiii sub 2 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.
– Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

Categorii de bilete si bratari

– Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
– Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
– Toti posesorii de bilete vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului.
– Categoria Aces High – in picioare, in fata scenei; posesorii de biletele la categoria The Beasts nu au acces la categoria Aces High, dar au acces la categoria Troopers
– Categoria The Beasts – in picioare in spatele categoriei Aces High. Posesorii de bilete la categoria The Beasta nu au voie sa intre la categoria Aces High, dar au voie la categoria Troopers.
– Categoria Troopers – in picioare in spatele categoriei The Beasts . Posesorii de bilete la categoria Troopers nu au voie sa intre la nicio alta categorie.

Bilete

Sunt puse in vanzare doar 5000 de bilete la categoria Aces High si 5000 la The Beasts. In total sunt puse in vanzare doar 15.000 de bilete.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Presale:
Aces High – 449 lei
The Beasts – 369 lei
Troopers – 289 lei

La acces:
Aces High – 480 lei
The Beasts – 400 lei
Troopers – 320 lei

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 20 lei.