7 Jul 2022
spot_img

Concert Dead Can Dance la Bucuresti: Program si reguli de acces

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Renumitul grup australian Dead Can Dance va canta pe 16 mai 2022, la Arenele Romane din Bucuresti, in aer liber. In deschdere va urca pe scena Jules Maxwell.

Jules Maxwell este un artist ce canta la o multitudine de instrumente. Cunoscut mai ales ca fiind claparul Dead Can Dane, Maxwell are si o cariera solo de succes, acesta avand doua materiale de studio, Nocturnes si Cycles compuse si produse in intregime de acesta.

Dead Can Danc va interpreta piese de pe intreaga discografie lansata in decursul a celor trei decenii de cariera, incluzand piese clasice de pe “The Serpent’s Egg”, “Aion” si “Into The Labyrinth” dar nu numai.

Program concert Dead Can Dance la Arenele Romane:

Open Doors – 19:00
Jules Maxwell – 20:00 – 20:30
Dead Can Dance – 21:00 – 23:00

Reguli de acces

Accesul in incinta Arenelor Romane se face incepand cu ora 19:00 iar concertele incep la ora 20:00. Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele favorite. Concertul are loc in aer liber. Pentru biletele cu loc in tribuna accesul se face doar prin parc, prin lateralele arenei. Pentru biletele cu loc pe teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane. Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Este interzis accesul cu:

– sticle, conserve
– mancare sau bauturi de orice fel
– artificii, arme, obiecte periculoase
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser)
– umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine)
– aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale
– animale de companie
– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului.
Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Categoriide bilete si bratari

– Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
– Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
– Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.
– Accesul in zonele de Golden Circle se face pe baza bratarii primita la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete vor avea acces si in zona de Acces General. Spectatorii care au bilete la categoria Acces General nu vor avea acces la Golden Circle.

Bilete concert Dead Can Dance la Arenele Romane:

Biletele se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

– Presale – 240 lei, 200 lei, 160 lei, 120 lei si 100 lei
– La acces – 280 lei, 230 lei, 180 lei, 140 lei, 120 lei

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, The Great Heathen Army

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, intitulat “The Great Heathen Army”. Piesa este inclusa pe albumul cu acelasi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X